Ciprian Ogarcă, câştigătorul concursului Masterchef, patronul unei pizzerii din Craiova, încearcă tot felul de preparate ca să atragă clienţii.
“#NeaMarinDeLaBailesti plină cu tot ce trebuie şi coaptă la lemn de stejar !!! „De la Nea Mărin Miliardar încoace, eu vreau să fiu al doilea care ține prazul la rang de artă “, a postat Ciprian Ogarcă pe pagina lui de socializare.
De asemenea, un alt preparat promovat de câștigătorul Masterchef este pizza Veta lu’ Nea Mărin.
Tânărul şi-a deschis pizzeria cu cei 50.000 de euro, câştigaţi în 2014 în urma concursului Masterchef. S-a născut într-o familie numeroasă cu cinci frați din Craiova şi, până la concurs, era agent de asigurări.
A plecat în Italia pentru a munci înainte de a începe facultatea, sperând astfel să îşi poata ajuta familia. După trei luni a revenit în ţară, aflând că a fost acceptat la facultate. (VEZI ȘI: FOSTA CÂȘTIGĂTOARE MASTERCHEF, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE CĂSĂTORIA ÎN SECRET)
Pasiunea sa pentru bucătărie a apărut încă din copilărie. Acasă, tatăl său era cel care gătea şi reuşea mereu să strângă toată familia în jurul mesei. De la el a „furat” toate secretele de bază ale bucătăriei.
Si-a cucerit iubita cu tagliatelle cu somon şi șofran, fiind primul preparat pe care i l-a gătit. Preparatul său favorit este piept de raţă cu cuşcuş, stafide şi ananas cu sos de soia.
“Ambiţia de a-mi depăşi limitele m-a adus la acest show, MasterChef pentru mine este cea mai mare provocare şi merg pe premisa că dacă nu încerc totul în viaţă, nu am de unde să ştiu dacă pierd chiar esentialul”, declara tânărul la concurs.